Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@14:50:28 GMT

تاثیر ورزش مدرسه‌ای و کاهش علائم بیش فعالی دخترها

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۶۴۴۷

تاثیر ورزش مدرسه‌ای و کاهش علائم بیش فعالی دخترها

طبق نتایج مطالعات، دخترانی که در فعالیت‌های ورزشی مدرسه در دوره ابتدایی شرکت می‌کنند در دوره متوسطه دارای علائم کمتری از اختلال بیش فعالی هستند.

به گزارش ایمنا، این تحقیق شامل پسرها و دخترها بود اما تأثیر ورزش بر علائم رفتاری مرتبط با بیش فعالی فقط در دخترها قابل توجه بود. «لیندا پاگانی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مونترال کانادا، در این باره، می‌گوید: «اختلال بیش فعالی عارضه‌ای است که شامل الگوهای بی توجهی و بیش فعالی است که با عملکرد و رشد فرد تداخل پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مطالعه فعلی شامل حدود ۱۵۰۰ فرد متولدشده در "کبک" کانادا در سال‌های ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ بود. از والدین پرسیده شد که فرزندانشان در سنین ۶ تا ۱۰ سالگی در چه فعالیت‌های فوق برنامه‌ای ورزشی شرکت داشتند. سپس در سن ۱۲ سالگی مجدداً افراد مورد بررسی قرار گرفتند.

بر اساس گزارش مهر، نتایج نشان داد دخترانی که به طور مداوم در ورزش‌های سازماندهی شده شرکت داشتند کمتر از سایر دختران دارای علائم اختلال بیش فعالی بودند. محققان معتقدند ورزش موجب افزایش رفتار برنامه‌ریزی شده می‌شود و کودکان را از تبلت و موبایل دوره نگه می‌دارد.

کد خبر 449023

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ورزش مدرسه دختران بیش فعالی اموزش ابتدایی فعالیت اختلال زا علائم تحقیقات جدید شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور با ابتکار پلیس کرمانشاه در مدرسه شهید بهشتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه با ابراز خرسندی از ایجاد مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه، اظهار کرد: موضوع ترافیک یک موضوع اجتماعی است که اگر فرهنگ آن را رعایت نکنیم با مشکلاتی روبه‌رو خواهیم شد.

وی افزود: فرهنگ ترافیک جزو آن دسته از مسائلی است که اگر از همان سنین ابتدایی آموزش‌های لازم در خصوص آن ارائه شود فرد در بزرگسالی می‌آموزد که در هر شرایطی ملزم به رعایت قوانین و دستورالعمل‌های مربوط به حوزه رانندگی است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به فوت ۴۸۵ نفر در سوانح رانندگی سال گذشته در جاده‌های درون و برون‌شهری استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در این حوادث بیش از ۵۱۰۰ نفر هم زخمی شدند.

حاجیان اضافه کرد: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۵۰ فقره تصادف خسارتی نیز در راه‌های درون و برون شهری کرمانشاه به وقوع پیوست تا جدی‌تر از همیشه به فکر رفع نواقص و کاهش سوانح رانندگی باشیم.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم مردم، دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها برای کاهش سوانح رانندگی گفت: ایجاد مدرسه طرح ترافیکی و آموزش دانش آموزان کمک خواهد کرد که در سال‌های آتی شاهد کاهش معنادار تصادفات و در عین حال افزایش فرهنگ ترافیکی در استان باشیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از همراهی اداره کل آموزش و پرورش و شهرداری برای کمک به پلیس در اجرای مدرسه طرح ترافیک قدردانی کرد و افزود: این اقدام حرکت جدیدی در سطح کشور محسوب می‌شود و نتایج آن باعث جلوگیری از بسیاری آسیب‌ها از جمله کاهش سوانح رانندگی خواهد شد.

کد خبر 751515

دیگر خبرها

  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • انتقامی که بازیگر معروف ترکیه از معلمانش گرفت
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان