Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از مدیکال‌نیوز، کودکانی که سال‌های بعد زندگی، مبتلابه اوتیسم یا اختلال کم‌توجهی- بیش‌فعالی(ADHD) می‌شوند، نسبت به کودکان سالم، در سال اول زندگی خود بیشتر به پزشک و بیمارستان مراجعه می‌کنند و این‌یک روش جدید بالقوه برای شناسایی زودهنگام شرایط ابتلا به موارد ذکر شده را پیش‌بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه دوک امریکا، دریافتند که استفاده کودک از مراقبت‌های بهداشتی در سال اول، از سوابق پزشکی الکترونیکی قابل جمع‌آوری است و به‌عنوان نقشه راهی برای ارائه به‌موقع تشخیص و درمان خواهد بود و می‌تواند نتایج را بهبود بخشد و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را کاهش دهد.

حدود ۱.۵ درصد از کودکان امریکایی مبتلابه اختلال طیف اوتیسم (ASD) و ۱۱ درصد از آنان، مبتلابه اختلال بیش‌فعالی(ADHD) هستند. علائم اختلال بیش‌فعالی در ۶۰ درصد از کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم وجود دارد. این تشخیص‌ها با هزینه بیشتر خانواده و استفاده از خدمات بهداشتی بیشتر همراه است.

متیو انگلهارد، محقق اصلی این بررسی اظهار کرد: نتایج این تحقیق شواهدی را نشان می‌دهد که کودکان مبتلابه اوتیسم و بیش‌فعالی، از ابتدا در مسیری متفاوت قرار دارند. ما می‌دانیم که کودکان با این تشخیص‌ها، تعامل بیشتری با سیستم‌ مراقبت‌های بهداشتی دارند و بعد از تشخیص، این الگوهای متمایز از اوایل زندگی این کودکان آغاز می‌شود و می‌تواند فرصتی برای مداخله زودهنگام را فراهم کند.

جرالدین داوسون، محقق این بررسی افزود: همه می‌دانیم که کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی، اغلب دیرتر تشخیص داده می‌شوند و مزایای اثبات‌شده‌ مداخلات اولیه در بهبود را از دست می‌دهند.

به دلیل قابلیت انعطاف‌پذیری ذاتی مغز(انعطاف‌پذیری عصبی آن) تشخیص و مداخله زودهنگام برای بهبود نتایج در اختلال طیف اوتیسم به‌ویژه ازنظر مهارت‌های زبانی و اجتماعی بسیار مهم است.

انگلهارد و همکاران وی اطلاعات جمع‌آوری‌شده ۱۰ ساله سوابق الکترونیکی سلامت نزدیک به ۳۰ هزار بیمار که قبل از یک‌سالگی، حداقل دو بار در کودکی ویزیت شده بودند را تجزیه‌وتحلیل کردند.

این بیماران در آینده با بیماری اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی یا هردو بیماری یا عدم ابتلا به آن‌ها تشخیص داده شدند. محققان سپس سوابق سال اول را برای پذیرش در بیمارستان، ویزیت‌های بخش اورژانس و ویزیت‌های سرپایی تجزیه‌وتحلیل کردند.

کودکانی که بعدها مشخص شد، مبتلابه یکی یا هر دو این بیماری‌ها هستند، در مقایسه با کودکان بدون اختلال، بیشتر در بیمارستان بستری‌شده بودند.

محققان اظهار کردند: کودکانی که  مبتلابه اختلال طیف اوتیسم شدند، مواردی مانند لوله‌گذاری و تهویه مکانیکی، ویزیت‌های مراقبت‌های سرپایی برای خدماتی مانند فیزیوتراپی و ویزیت‌های چشمی بیشتر بوده است و کودکانی که مبتلابه اختلال بیش‌فعالی شدند، مواردی مانند انتقال خون، پذیرش بیشتر در بیمارستان و ویزیت در بخش اورژانس را گزارش کردند.

داوسون گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که درمان این اختلالات، زمانی بهترین نتیجه را دارد که در اوایل زندگی کودک آغاز شود. درک این نکته مهم است که علائم موجود در پرونده الکترونیکی سلامت کودک، می‌تواند به درمان‌های زودهنگام و هدفمندتر منجر شود.

ما امیدواریم که این الگوهای سودمند اولیه، درنهایت بتواند با منابع دیگر برای ایجاد ابزار نظارت خودکار به والدین و متخصصان اطفال کمک کند تا تشخیص دهند که کدام‌یک از کودکان از ارزیابی و درمان زودهنگام سود بیشتری خواهند برد.

محققان بیان کردند: باید تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتری انجام شود تا دریابند که کدام موارد خاص سلامتی، باعث ویزیت بیشتر این کودکان برای پزشک و بیمارستان می‌شود.

انگلهارد گفت: می‌خواهیم این تمایزها را با جزئیات بیشتری درک کنیم و آن‌ها را در اسرع وقت شناسایی کنیم تا مطمئن شویم کودکان به منابع موردنیاز دسترسی دارند.

این یافته‌ها به‌صورت آنلاین در نشریه Scientific Reports ارائه‌شده است.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1077715 برچسب‌ها اوتیسم پیش فعالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اوتیسم پیش فعالی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری