Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه نشان داد کودکان متولدشده از مادران با میزان پایین هورمون تیروئید در طول سه ماهه اول بارداری ۲۸ درصد با افزایش خطر ابتلاء به اختلال بیش فعالی روبرو هستند.

به گزارش محققان، هورمون‌های تیروئید نقش مهمی در رشد و توسعه مغز جنین، بخصوص در سه ماهه اول بارداری، دارند.

«مورگان پلتیر»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان وینتروپ نیویورک، در این باره می‌گوید: «تیروئید در زمان بارداری بسیار مهم است و تأثیرات بلندمدتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گفته محققان، اختلال بیش فعالی نوعی اختلال رشد عصبی است که منجر به مشکل در توجه و تمرکز، تکانشگری و رفتار بیش فعالی می‌شود.

پیش بینی می‌شود شماری از ژن‌ها در بروز این اختلال نقش داشته باشند. بسیاری از این ژن‌ها از طریق هورمون‌های تیروئید تنظیم می‌شوند.

در این مطالعه، داده‌های مربوط به حدود ۳۳۰ هزار کودک متولدشده بین سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶ بررسی شد و گزارشات سلامت آنها تا سن ۱۷ سالگی جمع آوری شد.

محققان در این مطالعه به رابطه بین میزان هورمون تیروئید و اختلال بیش فعالی در کودک پی بردند. آنها همچنین مشاهده کردند این ارتباط در پسران قوی‌تر از دختران است.

طبق اعلام انجمن تیروئید آمریکا، علائم کم کاری تیروئید شامل خستگی زودهنگام، احساس سرما، یبوست، خشکی پوست، فراموشی و احساس افسردگی است.

کد خبر 5054420

منبع: مهر

کلیدواژه: تیروئید بارداری بیماری روانی ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان بیمه سلامت سازمان غذا و دارو سلامت زنان علیرضا زالی سلامت روان سازمان بهداشت جهانی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم