Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه دیلی میل، افراد دارای معلولیت فراگیری به افرادی گفته می شود که توانایی کاهش یافته قابل توجهی برای درک اطلاعات جدید یا پیچیده، فراگیری یک مهارت جدید و یا توانایی انجام دادن مستقل کارهای خود در بزرگسالی دارند.

این افراد شامل مواردی مانند سندرم داون، اشکال شدید خوانش‌پریشی و اختلال بیش فعالی یا کمبود توجه (ADHD) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان می گویند: میزان مرگ و میر ناشی از کووید١٩ در افراد دارای معلولیت های فراگیری ۱۸ تا ۳۴ ساله، ۳۶.۳ در هر ۱۰۰ هزار نفر است، در حالی که این میزان در کل جمعیت ۱.۲ در هر ۱۰۰ هزار نفر است.

این کارشناسان نتیجه گرفتند که افراد دارای این معلولیت ها در صورت ابتلا به کووید-۱۹،  تا شش برابر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر مرگ قرار دارند.  محققان علت این اختلاف فاحش را افزایش بیشتر چاقی و دیابت در افراد معلول می دانند که در صورت ابتلا به ویروس خطر مرگ آنها را افزایش می دهد.  البته آنها اضافه کردند،  مشکلات در تشخیص علائم اولیه کرونا و وادار کردن افراد معلول به رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و سایر اقدامات نیز در این امر نقش داشتند.

خوانش‌پریشی،  دُش‌خوانی یا دیسلِکسیا (Dyslexia) یک اصطلاح عام برای تشریح معلولیت فراگیری است. این اختلال موجب اختلال در روان‌خوانی یا درک مطلب می‌شود.  دیسلکسیا، می‌تواند خود را به عنوان یک مشکل در رابطه با واج‌خوانی و رمزگشایی، دیکته، مهارت شنوایی،  حافظه‌ کوتاه‌مدت، یا نامگذاری‌سریع آشکار کند.

اختلال بیش فعالی یا کمبود توجه (ADHD) یک اختلال عصبی-رفتاری است که با علائم بی‌توجهی، حواس‌پرتی، بیش‌فعالی و دمدمی مزاج بودن شناخته می‌شود. طبق بررسی‌های انجام شده اختلال بیش فعالی  شایع‌ترین اختلال سلامت روان است که با تخمین شیوع ۵ تا ۱۱ درصدی آن در کودکان، بیش‌ترین آمار مبتلایان را دارد. در حالت کلی ADHD در بزرگسالان شیوع کمتری دارد و تقریبا ۲ تا ۵ درصد بالغین به این اختلال مبتلا هستند.

برچسب‌ها سلامت ویروس کرونا مرگ و میر معلولان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت ویروس کرونا مرگ و میر معلولان سلامت ویروس کرونا مرگ و میر معلولان اخبار کنکور افراد دارای بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد

ایسنا/یزد رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان حمل و نقل اضافه شد و اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

«مهدی فعالی» در این باره گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی در پایان افزود: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ سال بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ سال افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • ارتقای سطح جسمی و روحی بانوان سالمند با اجرای طرح ملی«بانو توانا»
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟