Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از اِوری دِی هلث، اختلال کم توجهی – بیش فعالی (ADHD) یک اختلال رفتاری رشدی است. در این اختلال فرد توانایی دقت و تمرکز بر روی یک موضوع را نداشته و در نتیجه یادگیری در وی کند است. به طور معمول این افراد از فعالیت بدنی بسیار بالا برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌هاست که پزشکان براساس تحقیقاتی که انجام شده است، معتقدند مصرف برخی موادغذایی می‌تواند باعث تشدید اختلال بیش فعالی شود. از این رو، داشتن یک رژیم غذایی سالم برای این افراد ضروری است. با این حال، این مواد غذایی دلیل اختلال کم توجهی – بیش فعالی در فرد نیست بلکه مصرف آن‌ها باعث تشدید علائم این اختلال می‌شود.

مواد غذایی که این افراد باید از مصرف آن‌ها اجتناب کنند شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- آبنبات

در حقیقت آبنبات‌ها سرشار از شکر و رنگ مصنوعی هستند. این موضوع بدترین ترکیب برای کودکان مبتلا به بیش فعالی است. تحقیقات نشان داده است هر دو این مواد می‌توانند باعث تشدید علائم اختلال بیش فعالی در کودکان شوند.

۲- نوشابه، کافئین، شربت‌های دارای سطح بالای فروکتوز

بی تردید کسانی که به اختلال کم توجهی – بیش فعالی مبتلا هستند باید نوشابه را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. نوشیدنی‌های حاوی کافئین، فروکتوز و نیز شکر بالا باعث تشدید علائم اختلال بیش فعالی می‌شود. همچنین نوشیدنی‌های انرژی زا نیز در همین دسته قرار می‌گیرند.

۳- میوه‌های یخ زده

گرچه میوه‌ها و سبزیجات یک انتخاب سالم برای افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی هستند، اما نوع یخ زده آن‌ها حاوی رنگ‌های مصنوعی است و می‌تواند علائم این اختلال را تشدید کند.

۴- غذا‌های دریایی

بی تردید غذا‌های دریایی مانند ماهی دارای خواص زیادی است، اما تحقیقات نشان داده است ماهی‌ها دارای سطحی از جیوه هستند که در بلند مدت این موضوع می‌تواند باعث تشدید اختلال بیش فعالی در کودکان شود. بدترین ماهی‌ها برای این گروه، ماهی‌هایی مانند شاه ماهی، شمشیر ماهی و کاشی ماهی است.

در حقیقت جیوه مانند سلولز بسیار سخت در دستگاه گوارش هضم می‌شود و می‌تواند در بلند مدت در مغز تجمع کند. این موضوع می‌تواند باعث بیش فعالی شود. از این رو، توصیه می‌شود افراد مبتلا به بیش فعالی درباره ماهی مناسب با یک متخصص تغذیه مشورت کنند.

در پایان متخصصان تاکید دارند به طور کلی هر ماده غذایی که باعث ایجاد حساسیت در افراد مبتلا به اختلال کم توجهی – بیش فعالی می‌شود، می‌تواند علائم بیماری آن‌ها را تشدید کند. برخی از رایج‌ترین این مواد غذایی شامل شیر، شکلات، سویا، گندم، تخم مرغ، حبوبات، ذرت، گوجه فرنگی، انگور و مرکبات است.

بیشتر بخوانید

۴ عادت اشتباه در زندگی که باعث کاهش طول عمر می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیش فعالی کودک مواد غذایی مضر غذاهای دریایی اختلال بیش فعالی اختلال کم توجهی بیش فعالی باعث تشدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد

سرپرست مخابرات کهگیلویه و بویراحمد از رفع اختلال ارتباطی در ۱۹۰ سایت استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، خداداد خالق پناه، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران، با اشاره به بارش‌های شدید روزهای گذشته در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: طوفان شدید همراه با باران سیل‌آسا گچساران را در نوردید و باعث قطع شبکه برق در برخی از مناطق شهرستان شد که به دلیل نوسان در شبکه برق، تعداد ۱۹۰ سایت موبایل در دو شهرستان گچساران و بویراحمد دچار اختلال شدند.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی قبلی، دستورات و راهنمایی‌های لازم جهت آماده‌باش حداکثری پرسنل ارتباطات سیار و تلفن ثابت به عمل آمد و به همین خاطر نه اکیپ رفع خرابی در دو شهرستان گچساران و بویراحمد مستقر و پس از ۱۵ ساعت تلاش ارتباط نقاط قطع شده وارد مدار شد.

سرپرست مخابرات کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدت زمان وصل شبکه برق و ترافیک جاده‌ای بر مدت زمان رفع خرابی مورد انتظار بسیار پررنگ بود.

وی تصریح کرد: در صورت وقوع حوادث و بلایای طبیعی این آمادگی را داریم، در کمترین زمان ممکن وضعیت ارتباطات را با تکیه بر دانش و تخصص مخابرات منطقه به وضعیت مطلوب برسانیم.

کد خبر 750713

دیگر خبرها

  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • (تصاویر) مرگ دسته جمعی ماهی‌ها بر اثر گرمای سوزان