Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد مشاوره گفت: مؤثرترین مداخله در اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است، شناخت اختلال توجه از سوی والدین، رفتار درمانی و اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی و مهارت‌های مقابله‌ای می‌تواند در کاهش این اختلال موثر باشد.

‌نسیبه جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه بی‌توجهی و کم توجهی یکی از علل اختلال بیش فعالی در کودکان است، اظهار کرد: همه افراد به نوعی درگیر امورات زندگی بوده و همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا آینده‌ای روشن برای فرزندان خود رقم بزنند اما گاهی از این موضوع حساس غافل می‌شوند که گرچه تأمین آینده فرزند از نظر مالی و امکانات مدنظر است اما باید به فرزندان خود نیز توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌توجهی می‌تواند از رشد مناسب فرزند جلوگیری کند. گاهی فرزندان با اشاره یا با به تصویر کشیدن سعی در فهماندن بی‌توجهی والدین دارند اما والدین آن را جدی نمی‌گیرند.

وی افزود: یکی از نمونه‌های بارز کم توجهی به فرزند، گوش ندادن به صحبت‌های او است. والدین باید به هر موضوعی که از سمت فرزند بیان می‌شود، گوش فرا دهند و در صورت کم توجهی یا بی‌توجهی، کودک تصور می‌کند برآورده شدن نیازهای عاطفی او برای والدین مهم نبوده و حمایت یا پشتیبانی از سمت والدین صورت نمی‌گیرد.

این کارشناس ارشد مشاوره ادامه داد: اختلال بیش فعالی با کمبود توجه تشخیصی موضوعی جدید است که در مورد کودکان مبتلا به مشکل توجه، کنترل تکانه (میل و رغبت ناگهانی) و بیش فعالی به کار می‌رود. کودکان مبتلا به بیش فعالی با کمبود توجه یک جمعیت ناهمگن هستند و از لحاظ شدت نشانه‌ها، فراگیری مشکلات، و میزان همراهی سایر اختلالات با یکدیگر تفاوت دارند.

وی با اشاره به علائم کودکان درگیر با این اختلال، تصریح کرد: بی‌توجهی به جزئیات یا خطاهای فاحش در تکالیف درسی، کار یا سایر فعالیت‌ها، ناتوانی در تمرکز روی تکالیف یا نداشتن تمرکز هنگام بازی، گوش ندادن به حرف سایر افراد، عدم اجرای اطاعت و ناقص گذاشتن امور روزمره، تکالیف درسی یا کارها، مشکل داشتن در سازماندهی فعالیت‌ها و وظایف، نفرت داشتن یا پرهیز کردن از تکالیفی که مستلزم فعالیت ذهنی مستمر هستند و گم کردن وسایل لازم برای انجام کارها از جمله مواردی است که در کودکان دچار بی‌توجهی، بیش فعالی- تکانشگری دیده می‌شود.

جعفری ادامه داد: طبق تحقیقات، مؤثرترین مداخله در مورد اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است. شناخت اختلال توجه از سوی والدین، انجام رفتار درمانی شامل اجرای مداخلات رفتاری مبتنی بر تقویت مثبت و روش جریمه که عبارت است از گرفتن ژتون‌ها در صورت انجام رفتارهای مطلوب، احساس موفقیت و به دنبال آن روبه‌رو شدن با پاسخ‌های فوری و مثبت اعضای خانواده و همسالان، انجام مداخلات پزشکی شامل دارو درمانی به عنوان یک درمان کوتاه مدت، انجام مداخلات تربیتی شامل اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و در نهایت کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های مقابله‌ای و راهبردی هدفمند می‌تواند در کم کردن این اختلال مؤثر باشد.

کد خبر 547468

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیش فعالی اختلال نقص توجه و بیش فعالی بیش فعالی چیست اختلال بیش فعالی یا نقص توجه درمان بیش فعالی اختلال بیش فعالی بی توجهی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیش فعالی با کمبود توجه اختلال بیش فعالی بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد

ایسنا/یزد رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان حمل و نقل اضافه شد و اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

«مهدی فعالی» در این باره گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی در پایان افزود: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ سال بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ سال افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • راهکارهای کاهش استرس