Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@20:41:49 GMT

فایده مصرف میوه و سبزیجات بیشتر برای کودکان بیش فعال

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۵۸۷۰

فایده مصرف میوه و سبزیجات بیشتر برای کودکان بیش فعال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، داروها می‌توانند به کودکان در مدیریت علائم بیش فعالی کمک کنند، اما ممکن است عوارض جانبی داشته باشند. یک مطالعه کوچک جدید نشان داده است که افزایش مصرف میوه و سبزیجات می‌تواند توجه را در کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی بهبود بخشد. اختلال بیش فعالی، یکی از شایع‌ترین مشکلات رشد عصبی در دوران کودکی است که حدود ۵٪ از کودکان در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختلال بیش فعالی معمولاً در طول سال‌های مدرسه ابتدایی (سنین ۵ تا ۱۱ سالگی) تشخیص داده می‌شود، اما می‌تواند در دوران نوجوانی یا حتی بزرگسالی نیز تشخیص داده شود. این تشخیص در بررسی‌های اجتماعی در پسران تقریباً ۳ برابر نسبت به دختران شایع است. علائم این اختلال در کودکان عبارتند از: • خیال بافی • ناتوانی در تمرکز روی کارها • بی قراری • مشکل در پیروی از آموزش‌ها و دستورالعمل‌ها • صحبت زیاد و ایجاد سروصدا • انجام ریسک‌های غیرضروری اکنون، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ممکن است علائم بی توجهی را در کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی کاهش دهد. محققان به این نتیجه رسیدند که آن دسته از کودکانی که میوه و سبزیجات مصرف می‌کردند کمتر مستعد بی توجهی بودند. آنها پیشنهاد می‌کنند که افزایش مصرف این غذاها ممکن است راهی برای کاهش علائم بیش فعالی باشد. کد خبر 5503175

منبع: مهر

کلیدواژه: میوه سبزیجات کودکان ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سازمان غذا و دارو آبله میمون هفته بدون دخانیات تجهیزات پزشکی بهرام عین اللهی دیابت کووید 19 ویروس سرطان جامعه پرستاری اختلال بیش فعالی میوه و سبزیجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا معتمد بیان کرد: هر نوع التهاب و فشاری که در ساختمان‌های نواحی سر و گردن وجود داشته باشد، می‌تواند باعث سردرد شود، برای مثال درد‌های ناحیه گوش و حلق و بینی باعث سردرد می‌شوند، امروزه با روش‌های تشخیصی پیشرفته‌ای که وجود دارد، تعداد موارد ناشناخته سردرد، بسیار اندک است.

دکتر معتمد گفت: شایعترین سردردها، سردرد‌های اولیه هستند، سردرد‌های میگرنی و استرسی جزو این دسته از سردرد‌ها هستند. سردرد‌های میگرنی شایع‌ترین نوع سردرد هاست و سردرد‌های تنشی، با شیوع کمتر، در رتبه دوم شیوع سردرد‌های اولیه قرار دارند. استرس و تنش در سردرد‌های میگرنی موثر هستند، با اینکه سردرد‌های میگرنی و تنشی دو نوع سر درد شایع هستند، اما متاسفانه در بعضی افراد هر دو نوع سردرد میگرنی و تنشی وجود دارد، در این موارد حتما درمان هر دو نوع بیماری باید انجام گردد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این سوال که تفاوت سردرد میگرنی و سردرد تنشی چیست، گفت: تفاوت‌های این دو نوع سر درد معمولاً در علائم آنهاست، سردرد‌های میگرنی غالبا ضربان دار و یکطرفه هستند و با علائمی مانند تهوع، استفراغ و همچنین با حالت گریز از نور و بوی تند همراهند و فعالیت روزمره فرد را دچار اشکال می‌کنند، اما سردرد‌های تنشی غالباً با استرس و عصبانیت ایجاد می‌شوند، حالت فشارنده و منگنه‌ای دارند و اغلب فعالیت روزمره فرد را دچار اشکال نمی‌کنند.

وی گفت: در بعضی از انواع میگرن، قبل از بروز سردرد، بیمار علائمی مانند خواب رفتگی صورت، دیدن تصاویری در میدان بینایی، حالت انحنای تصاویر و یا حتی درجاتی از اشکال در میدان بینایی را احساس می‌کنند، در بیماری میگرن، به این علائم اورا می‌گویند، بیماران میگرنی همراه با علائم اورا، این شانس را دارند که به محض بروز این علائم، از دارو‌هایی که مانع از پیشرفت سردرد می‌شود استفاده کنند.

دکتر معتمد در پاسخ به این سوال، که چه سردرد‌های باید جدی گرفته شوند، گفت: سردرد‌هایی که با کاهش سطح هوشیاری، تشنج، تب و عدم تعادل همراه هستند، نیاز به بررسی دارند در افرادی که به دنبال فعالیت‌های سنگین دچار سردرد شدید می‌شوند، باید مشکوک به پارگی آنوریسم شویم، سردرد شدید و ناگهانی که کمتر از یک دقیقه به اوج می‌رسد معمولاً با پاره شدن آنوریسم مغزی همراه است و باید سریعاً تحت بررسی قرار گیرد.

هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف مسکن‌ها زمانی توصیه می‌شود که علت سردرد مشخص شده باشد، در غیر این صورت، مصرف مسکن می‌تواند تابلوی بالینی سر درد را تغییر دهد و تشخیص سر درد را با مشکل روبرو کند. اگر بیمار تا ۴ نوبت سردرد در ماه داشته باشد، بهترین روش درمان توقف سردرد است، مصرف ضعیف‌ترین مسکن در زمان مناسب (به محض شروع سر درد) بسیار موثرتر از شروع دیر وقت قویترین مسکن هاست، اما اگر تعداد سردرد‌ها از چهار نوبت در ماه بیشتر باشد، بیمار باید با مصرف دارو‌های پیشگیری کننده همراه با رعایت سبک زندگی سالم، به کاهش تعداد و زمان سردرد‌ها کمک کند.

وی گفت از بهترین راه‌های کاهش سردرد، می‌توان به سبک زندگی سالم، خواب خوب و مناسب، غذای با کیفیت و سالم و پرهیز از عادات ناسالم (الکل و سیگار) اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید
  • این غذاها و داروها را با هم مصرف نکنید؛ از وارفارین و زغال اخته تا الکل و آنتی هیستامین
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود