Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@22:07:08 GMT

تشخیص اختلال بیش فعالی و اوتیسم از طریق چشم ها

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۷۳۸۲

تشخیص اختلال بیش فعالی و اوتیسم از طریق چشم ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، طبق تحقیقات جدید دانشگاه فلیندرز استرالیا، چشم‌ها ممکن است قادر به نشان دادن اختلالات عصبی رشدی مانند اوتیسم و بیش فعالی باشند.

محققان با استفاده از "الکترورتینوگرام" (ERG)، آزمایش تشخیصی که فعالیت الکتریکی شبکیه را در پاسخ به یک محرک نوری اندازه گیری می‌کند، دریافتند که کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی، انرژی کلی ERG بالاتری نشان می‌دهند، در حالی که کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم انرژی ERG کمتری را نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «پل کانستبل»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «یافته های اولیه نشان دهنده نتایج امیدوارکننده ای برای بهبود تشخیص و درمان این بیماری‌ها در آینده است.»

وی می‌گوید: «اوتیسم و بیش فعالی شایع‌ترین اختلالات عصبی رشدی هستند که در دوران کودکی تشخیص داده می‌شوند. اما از آنجایی که آنها اغلب ویژگی‌های مشابهی دارند، تشخیص هر دو بیماری می‌تواند طولانی و پیچیده باشد.»

وی در ادامه افزود: «با بررسی نحوه واکنش سیگنال‌های شبکیه به محرک‌های نوری، امیدواریم بتوانیم تشخیص‌های دقیق‌تر و زودتر را برای شرایط مختلف عصبی توسعه دهیم.»

به گفته وی، «سیگنال‌های شبکیه دارای اعصاب خاصی هستند که آنها را تولید می‌کنند، بنابراین اگر بتوانیم این تفاوت‌ها را شناسایی کنیم، می‌توانیم تفاوت‌های مشخصی را برای کودکان مبتلا به اوتیسم و بیش فعالی و سایر مشکلات عصبی نشان دهیم.»

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، از هر ۱۰۰ کودک، یک کودک مبتلا به اختلال اوتیسم است که ۵ تا ۸ درصدشان مبتلا به بیش فعالی تشخیص داده می‌شوند.

اختلال بیش فعالی یک وضعیت عصبی رشدی است که با فعالیت بیش از حد، تلاش برای توجه و مشکل در کنترل رفتارهای تکانشی مشخص می‌شود. اختلال اوتیسم هم یک وضعیت عصبی رشدی است که در آن کودکان به روش‌هایی متفاوت از سایر افراد رفتار کرده، ارتباط برقرار می‌کنند، تعامل می‌کنند و می‌آموزند.

کد خبر 5517731

منبع: مهر

کلیدواژه: اوتیسم چشم بیماری اوتیسم ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا کووید 19 بهرام عین اللهی زنان سازمان بیمه سلامت چشم پزشکی قهوه مکمل های غذایی آبله میمون سرطان استرس بیش فعالی عصبی رشدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهدی فعالی گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری